Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gloria Bistrița – CSU Alba Iulia 2-1 (0-0) | Studenții, eșec în minutul 86, dintr-un penalty controversat!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a pierdut duelul de foc de la Bistrița, 1-2 (0-0) cu formația lui Adrian Falub, golul victoriei gazdelor fiind marcat din lovitură de pedeapsă în minutul 86, un penalty acordat cu ușurință!

Un eșec ce pune capăt seriei de 3 victorii consecutive a albaiulienilor ce nu primiseră gol de 323 de minute. Un examen dificil pentru combatantele despărțite de un punct în ierarhie, Gloria trecând în față după adjudecarea celor 3 puncte atât de prețioase.

Am controlat întâlnirea în proporție de 70 la sută, în condițiile unui arbitraj tendențios, care a favorizat gazdele, asta ca să mă exprim elegant. La modul cum s-a derulat întâlnirea, nu meritam sub nicio formă să pierdem! La primul gol a fost ofsaid, din ce am văzut, iar acel penalty a fost inexistent, nici jucătorii adverși nu au solicitat lovitură de pedeapsă, mai degrabă a fost fault în atac la Val. Boldea! Faptul că gazdele nu au transmis meciul, în premieră în acest campionat, spune multe. Oare, de ce?„, a răbufnit Bruno Vienescu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prudentă, CSU a abordat întâlnirea cu 3 fundași centrali, fiind titularizat și Cisse pentru a întări defensiva, iar în primul mitan vizitatorii au stat bine în teren și au fost mult mai periculoși, ratând două situații clare de a deschide scorul prin Șerban și Serebe. Gazdele au reușit însă să puncteze în minutul 62, prin R. Bălan, fază suspectă de ofsaid, iar în minutul 82 Serebe a reușit să egaleze, însă finalul a fost unul dramatic, iar Davordzie a punctat, decisiv, din punctul cu var, după o fază ce a stârnit proteste vehemente din partea oaspeților.

CSU încheie turul cu 16 puncte, iar runda viitoare are derby “de Alba”, vineri, 27 octombrie, în deplasare cu Industria Galda.

Gloria: Haralambie – Gallo, R. Bălan/ cpt, Martinovici, Fl. Bălan –  V. Mihalcea, Larionesi, Pațurcă, Oct. Vasile – Banyoi, Davordzie; rezerve Neacșu, G. Deac, Andrecuț, Fridrich, Râpan, Hasnaș, Trifan, Ciobănică, Uțiu. Antrenor Adrian Falub.

CSU: Gal – Kilyen/ cpt (81, Fofana), Niakate, R. Popa, (71, Tronea), Cisse, Val. Boldea – M. Șerban (71, Kouadio), Al. Giurgiu, Bidulescu (81, Trifu) – Vasinc (60, Pîntea), Serebe; rezerve Al. Șerban, Bucurică, Todoran, Ed. Vlad. Antrenor Bruno Vienescu.

Arbitri N. Kemeneș (Baia Mare), D. Lar (Baia Mare), Cr. Mureșan (Cavnic) Observatori V. Păduraru (Suceava), L. Moga (Zalău)

Foto: CS Gloria Bistrița 2018 Bistrița-Năsăud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea