Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Zeci de tineri participanți la Alba Iulia City Race 2023 au primit recomandări pentru siguranța și sănătatea lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zeci de tineri participanți la Alba Iulia City Race 2023 au primit recomandări pentru siguranța și sănătatea lor

Zeci de tineri participanți la Alba Iulia City Race au primit recomandări pentru siguranța și sănătatea lor. Polițiștii, alături de specialiștii ANA și ANITP au organizat acțiuni de informare și i-au încurajat pe interlocutori să stea departe de tentația substanțelor interzise.

Azi, 30 septembrie, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia, au fost prezenți în zona de desfășurare a manifestărilor prilejuite de concursul de alergare Alba Iulia City Race și au interacționat cu zeci de tineri pe teme legate de siguranța lor.

Participanții la competiție au fost încurajați să continue să aleagă sportul ca alternativă de petrecere a timpului liber și au fost informați în legătură cu consecințele devastatoare ale consumului de droguri.

Specialiștii antitrafic din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia au abordat subiectul privind infracțiunile de trafic de persoane și gravitatea acestora și le-a recomandat să dea dovadă de solidaritate și spirit civic atunci când observă persoane aflate în situații de pericol din sfera traficului de persoane.

Le dorim tuturor celor care doresc să facă performanță în sport să își atingă visul și să ajungă pe cel mai înalt podium și îi încurajăm pe toți tinerii să își petreacă timpul liber făcând sport.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta

Bera Larisa

Publicat

în

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta Anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente de siguranță ale mașinii. Totuși, fiind confecționate din cauciuc, acestea se uzează în timp și necesită înlocuire după o anumită perioadă. Află la câți kilometri ar trebui schimbate anvelopele de vară și în ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea