Rămâi conectat

Ştirea zilei

După 7 beri și 8 cocktail-uri un șofer din Alba a plecat către casă, la volan: A ajuns într-un șanț și apoi pe mana polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

După 7 beri și 8 cocktail-uri un șofer din Alba a plecat către casă, la volan: A ajuns într-un șanț și apoi pe mana polițiștilor

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Blaj pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 14 septembrie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Blaj, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în data de 06.08.2022, în intervalul orar 06:45-06:51 inculpatul, aflându-se sub influența alcoolului, a condus autovehiculul marca Opel Corsa, pe str. Pacii și nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă la stânga. Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul din partea dreaptă a sensului său de mers.

În continuare, inculpatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezulatul fiind o valoare 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform buletinului de analiză toxicologică a rezultat faptul că la prima recoltare inculpatul a avut o alcoolemie de 1,73 g/l, alcool pur în sânge, iar la a doua recoltare a avut o alcoolemie de 1,64 g/l, alcool pur în sânge.

Fiind audiat, inculpatul a recunoscut și regretat comiterea faptei și a precizat în noaptea de 05.08.2022, aflându-se la o petrecere ce a avut loc la un restaurant a consumat băuturi alcoolice (7/8 sticle de bere și aproximativ 8 pahare de cocktail-uri alcoolice).

Se constată că, în cauză, nu au fost formulate cereri şi excepţii de către inculpat.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Cum a fost prins de polițiști, un bărbat de 58 de ani, care deținea ilegal o armă. Acesta s-a ales cu dosar penal

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Cum a fost prins de polițiști, un bărbat de 58 de ani, care deținea ilegal o armă. Acesta s-a ales cu dosar penal Ieri, 16 august 2024, în jurul orei 12.50, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea- Deva au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea