Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

TRAGEDIE de nedescris, la Cugir: O fetiță de numai 6 ani a murit, în urma unui stop cardio-respirator

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

TRAGEDIE de nedescris, la Cugir: O fetiță de numai 6 ani a murit, în urma unui stop cardio-respirator

O tragedie inimaginabilă a lovit o familie din Cugir în dimineața zilei de marți, 5 septembrie 2023, când o mică fetiță de numai 6 ani și-a pierdut viața în urma unui stop cardio-respirator.

La ora 10:15 dimineața, un apel disperat la numărul de urgență 112 a mobilizat rapid un echipaj de salvare la locuința copilului. În plus, a fost solicitată și intervenția unui echipaj medical specializat din Alba Iulia pentru a acorda asistență în situația de criză.

Cu toate eforturile depuse și expertiza medicilor, inima fetiței nu a reacționat la manevrele de resuscitare și, cu tristețe profundă, a fost declarat decesul acesteia.

Trupul neînsuflețit al micuței a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru a efectua o autopsie detaliată, în încercarea de a elucida circumstanțele exacte ale acestui eveniment tragic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Aurora boreală vizibilă în mai multe localități din Alba: Imagini spectaculoase cu luminile nordului, surprinse pe cerul din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO: Aurora boreală vizibilă în mai multe localități din Alba: Imagini spectaculoase cu luminile nordului, surprinse pe cerul din județ Aurora boreală a fost vizibilă, din nou, vineri seară, din mai multe zone ale României, inclusiv în județul Alba. Un cititor ziarulunirea.ro din Stremț a imortalizat fenomenul spectaculos și a trimis imaginele pe adresa redacției. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea