Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Albaiulianul Oscar Gal i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu profesia sa: „A fost foarte diferit față de cum ai găti acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| Albaiulianul Oscar Gal i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu profesia sa: „A fost foarte diferit față de cum ai găti acasă”

Tânărul Oscar Gal, în vârstă de 24 de ani, originar din Alba Iulia, a venit în sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-i impresiona pe jurați cu preparatul său.

Concurentul care locuiește acum în Cluj Napoca, a vorbit despre profesia lui în fața camerelor de filmat: „Eu fac aplicații web. De fiecare dată când intri pe calculator, pe un site, acolo o să vezi o aplicație web. Acum sunt freelancer și m-am înscris în tot felul de proiecte”

De asemenea, Oscar Gal a povestit că pasiunea lui pentru gătit a început din copilărie. De altfel, călătoriile sale l-au ajutat să evolueze din punctul acesta de vedere. Tânărul a descoperit culturi noi care i-au deschis o nouă viziune asupra artei culinare.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

YouTube video

Nici bine nu a intrat în platoul show-ului culinar că Oscar Gal a fost asaltat de întrebările juraților. Chef Florin Dumitrescu și-a dorit să afle ce face ca programator, iar situația a luat o întorsătură neașteptată când tânărul a vorbit despre inteligența artificială.

„Pe mine m-a spart în două! Stai un pic ă trebuie să aflu ceva. Trebuie să intru pe ChatGPT să întreb dacă chef Scărlătescu este într-adevăr cel mai bun bucătar din galaxie”, a zis cheful.

„Asta chiar mi se pare tare!”, a adăugat chef Sorin Bontea.

Mai mult, Oscar Gal i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale: „Am făcut o aplicație care din voce poate să își dea seama dacă ai sau nu boala Parkinson. Bunica a avut Parkinson și m-a motivat mai tare să fac asta. Am avut o împlinire sufletească”.

Sursa: antena1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat în Joldisești, comuna Sohodol. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat în Joldisești, comuna Sohodol. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Joldisesti, comuna Sohodol au fost avertizați duminică după-masa, în jurul orei 16.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalată prezenta unui urs în localitatea Joldisesti, comuna Sohodol. A fost trimis mesaj RO ALERT locuitorilor din zonă”, au transmis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea