Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Albaiulianul Oscar Gal i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu profesia sa: „A fost foarte diferit față de cum ai găti acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Albaiulianul Oscar Gal i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu profesia sa: „A fost foarte diferit față de cum ai găti acasă”

Tânărul Oscar Gal, în vârstă de 24 de ani, originar din Alba Iulia, a venit în sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-i impresiona pe jurați cu preparatul său.

Concurentul care locuiește acum în Cluj Napoca, a vorbit despre profesia lui în fața camerelor de filmat: „Eu fac aplicații web. De fiecare dată când intri pe calculator, pe un site, acolo o să vezi o aplicație web. Acum sunt freelancer și m-am înscris în tot felul de proiecte”

De asemenea, Oscar Gal a povestit că pasiunea lui pentru gătit a început din copilărie. De altfel, călătoriile sale l-au ajutat să evolueze din punctul acesta de vedere. Tânărul a descoperit culturi noi care i-au deschis o nouă viziune asupra artei culinare.

YouTube video

Nici bine nu a intrat în platoul show-ului culinar că Oscar Gal a fost asaltat de întrebările juraților. Chef Florin Dumitrescu și-a dorit să afle ce face ca programator, iar situația a luat o întorsătură neașteptată când tânărul a vorbit despre inteligența artificială.

„Pe mine m-a spart în două! Stai un pic ă trebuie să aflu ceva. Trebuie să intru pe ChatGPT să întreb dacă chef Scărlătescu este într-adevăr cel mai bun bucătar din galaxie”, a zis cheful.

„Asta chiar mi se pare tare!”, a adăugat chef Sorin Bontea.

Mai mult, Oscar Gal i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale: „Am făcut o aplicație care din voce poate să își dea seama dacă ai sau nu boala Parkinson. Bunica a avut Parkinson și m-a motivat mai tare să fac asta. Am avut o împlinire sufletească”.

Sursa: antena1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Popa Vlad Petru, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a obținut medalia de argint la Olimpiada Națională de Fizică

Bogdan Ilea

Publicat

în

Popa Vlad Petru, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a obținut medalia de argint la Olimpiada Națională de Fizică Etapa Națională a Olimpiade de Fizică s-a organizat la Brașov. Medalia de argint a fost obținută de către Popa Vlad Petru, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea