Rămâi conectat

Economie

Comunicat PNRR: Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a liceului „DR. LAZĂR CHIRILĂ” BAIA DE ARIEŞ”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Privind lansarea proiectului  cu titlul: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a liceului „DR.LAZĂR CHIRILĂ” BAIA DE ARIEŞ ”, cod F-PNRR-Dotari-2023-4461.

Beneficiar: Oraş Baia de Arieş

Finanţarea Proiectului: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 15  Educaţie, Apelul ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, Pilonul VI. Politici pentru noua generație, prin: Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și \Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic; Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației\ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ;Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standard ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Proiectul se derulează conform Contract de finanţare nr. 1722DOT/2023 încheiat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării denumită în continuare  (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației.

Perioada de implementare a proiectului: 25.08.2023 – 31.12.2024.

Obiectivul general al proiectului este de a creşte accesibilitatea locuitorilor oraşului Baia de Arieş, pentru copii lor, la o educaţie SMART, eficientă şi de calitate, prin modernizarea şi dotarea spaţiilor cu această destinaţie, din cadrul Liceului „Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieş, cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale, unde studiază 393 de copii şi predau 30 de cadre didactice.

Indicatorii specifici proiectului sunt următoarii: 1 laborator de informatică liceal, 1 laborator de ştiinţe multidisciplinar (biologie, fizică, chimie), 1 cabinet şcolar, 1 Cabinet de asistenţă psihopedagogică, 1 Sală de sport, 1 Atelier de practică, 18 Săli de clasă.

Valoarea totală a Contractului de finanţare: 1.745.198,96 lei, din care:

  • Valoare eligibilă din PNRR: 1.466.553,74 lei,
  • TVA eligibil: 278.645,22 lei.

Persoană de contact: Ţăran Ana Elena

Date de contact: Nr.telefon: 0730 601 784 ; E-mail: [email protected]

Website: www.primariabaiadearies.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Contabilii contestă e-TVA și solicită desființarea sistemului: Critici la adresa noilor reglementări ANAF

Bera Larisa

Publicat

în

Contabilii contestă e-TVA și solicită desființarea sistemului: Critici la adresa noilor reglementări ANAF Patronatul Antreprenorilor Contabili din România și-a exprimat vineri „dezamăgirea profundă” față de implementarea sistemului RO e-TVA, solicitând desființarea acestuia. Într-un comunicat de presă, organizația a declarat că recentul ordin al Președintelui ANAF nr. 3775/2024, care introduce un decont de TVA precompletat, este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea