Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Bărbat din Săliștea cercetat de polițiști: A fost depistat la volanul unei mașini neînmatriculate, în trafic, fără permis de conducere. Autoturismul avea și numere false

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat din Săliștea este cercetat de polițiști după ce a fost depistat la volanul unei mașini neînmatriculate, în trafic, fără permis de conducere. Autoturismul avea și numere false.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 iulie 2023, în jurul orei 10.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 49 de ani, din comuna Săliștea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din comuna Săliștea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca autoturismul să fie înmatriculat în circulație.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuțele de înmatriculare care erau aplicate pe autoturism, au fost atribuite unui alt autoturism.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elicoptere militare observate zburând deasupra orașului Alba Iulia. Care este scopul exercițiului militar „Swift Response 2024”

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elicoptere militare observate zburând deasupra orașului Alba Iulia. Care este scopul exercițiului militar „Swift Response 2024” Peste 2000 de parașutiști și 220 de mijloace militare fac parte din exercițiul militar „Swift Response 2024”, care are ca și scop simularea recuperării unei baze militare ocupate. Este una dintre cele mai mari operațiuni de desant aerian […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea