Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

MIREL HĂLĂLAI – VOTEAZĂ UN OM DEMN ŞI HOTĂRÂT LA PRIMĂRIA TEIUŞ !

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIITORUL ÎL PUTEM CONSTRUI  DOAR ÎMPREUNĂ! VINO APROAPE!

    Profit de această ocazie pentru ca, prin intermediul ziarului Unirea, să mă adresez locuitorilor Teiuşului şi localităţilor aparţinătoare. Tuturor, doresc să le transmit doar câteva din gândurile mele, gânduri izvorâte din dorinţa sinceră de a fi mai bine cunoscut, de a-mi prezenta ideile şi tot ceea ce poate anima şi marca viaţa socială şi profesională a mea şi, deopotrivă, a concetăţenilor mei.
lTEIUŞ, ORAŞUL INIMILOR NOASTRE!
Prin aceste rânduri doresc să vin în faţa dumneavoastră pentru a mă prezenta aşa cum sunt, să vă mărturisesc gândurile unui om legat sufleteşte de acest oraş. Aşadar, sunt un om obişnuit născut la Teiuş, crescut de  părinţii mei aici, în spiritul omeniei şi al respectului faţă de semeni, având convingerea că tot ceea ce este obţinut cu trudă şi sudoare este trainic şi viabil. De la tatăl meu, care a fost ceferist, un om simplu şi muncitor, am învăţat că cel mai preţios lucru, după sănătate, este familia şi cuvântul dat, iar ordinea şi disciplina deprinse de la părinţi mi-au guvernat mereu viaţa.
Mama mea, dascăl recunoscut în oraşul nostru, la Teiuş, prin profesionalismul său şi generaţiile de elevi cărora le-a îndrumat paşii cu trudă şi perseverenţă, mi-a insuflat dragostea pentru învăţătură şi pentru şcoală, bunătatea, dar şi credinţa.
Pregătirea mea profesională şi experienţa acumulată în decursul anilor, alături de realizările personale sunt cele mă recomandă, spunând mai mult decât aş putea eu să o fac. M-am născut la data de 15 iulie 1965, am urmat cursurile şcolii primare din localitatea noastră, iar apoi Liceul „Avram Iancu” din municipiul Aiud. Am absolvit cursurile Facultăţii de Mecanică în anul 1989, la Cluj-Napoca, devenind inginer, iar în anul 2004 a venit şi împlinirea mea profesională, odată cu obţinerea titlului de doctor în inginerie. Resimţind schimbările din viaţa economică şi dorind să ţin pasul cu vremurile, de-a lungul anilor am lucrat ca inginer la Metalurgica Aiud, la IMCOP- ţiglă Teiuş, Regia CORAL (IGO), în administraţia publică judeţeană – ca subprefect, la Cooperativa de Consum şi apoi la DAMIPROD SRL, unde muncesc şi acum.
lAVEM O ECHIPĂ DE PROFESIONIŞTI, PREGĂTITĂ SĂ SCHIMBE FAŢA ORAŞULUI TEIUŞ!
Candidez şi vreau să câştig Primăria oraşului Teiuş cu sprijinul Uniunii Social Liberale – USL, cea mai puternică şi mai echilibrată forţă politică. Nu mă voi lupta singur în această bătălie electorală, ci împreună cu echipa mea de consilieri, formată din oameni competenţi, din profesionişti. Am pornit de la ideea că merităm cu toţii să trăim într-o localitate curată, cu drumuri bune, cu reţele de apă şi de canalizare şi în cel mai îndepărtat colţ al urbei noastre.
Vreau să demonstrez că se poate face şi o altfel de administraţie la Teiuş, că nu va fi nevoie să-mi demonstrez abilităţile de bun gospodar doar în campania electorală, aşa cum se întâmplă acum.
Vreau să conduc o primărie nouă, pe care să o construim împreună, de la zero, care să nu fie marcată de amprenta trecutului şi a neputinţei. Totodată, am înţeles, la fel ca şi cetăţenii oraşului, că Teiuşul are nevoie de proiecte care să fie duse la bun sfârşit. Vreau să le redau teiuşenilor speranţa că se poate trăi şi altfel aici, acasă, aşa cum au demonstrat-o edilii din fruntea multor oraşe şi comune din jurul nostru.
Vreau să revigorez viaţa socială şi culturală a localităţii noastre, care aşa cum ştiţi şi dumneavoastră, a rămas ferecată în Căminul Cultural din Teiuş, transformat – doar pe hârtie – în Casa Oraşenească de Cultură. Teiuşul are nevoie de cultură pentru că ea ajută la construirea unei comunităţi.
Vreau să renască tradiţia sportivă a localităţii precum pasărea Phoenix din cenuşă, pentru că doar cenuşa a rămas din frumosul nostru stadion de fotbal, stadion cu care noi, teiuşenii, părinţii şi bunicii noştri ne-am mândrit cândva.
Ca părinte, am o mare responsabilitate. Îmi doresc să le oferim copiilor noştri tot ce avem mai bun şi nu pot să accept ca ei să nu aibă o zonă specială de joacă şi relaxare. Copiii sunt cea mai de preţ avere a noastră şi nu sunt de acord ca ei să-şi petreacă timpul liber în preajma cluburilor frecventate de adulţi.
Tinerii noştri merită să aibă o zonă de agrement care să cuprindă un ştrand şi terenuri de sport utilate la standarde europene, unde să-şi poată petrece, în siguranţă, timpul liber.
Cred cu tărie că avem cu toţii dreptul ca în duminicile de vară şi nu doar atunci să putem respira aer proaspăt, în parcurile noastre, cele care acum au devenit o ruină pentru că sunt neîngrijite. Trebuie să le aducem la viaţă, să le redăm strălucirea de altădată.
Nu putem să nu discutăm despre motorul bunăstării Teiuşului, al locuitorilor oraşului, motor reprezentat de firmele puternice ce trebuie încurajate să vină la noi deoarece ele vor crea locuri de muncă bine plătite pentru teiuşeni.
Voi apela la profesionişti pentru atragerea banilor europeni, bani necesari demarării şi executării unor proiecte importante de care Teiuşul are nevoie acum.
Am încredere în dumneavoastră că doriţi, la fel ca şi mine, binele acestei localităţi. Împreună, vom putea avea un primar al tuturor, vom schimba în bine viaţa oraşului. Toate cele amintite, toate proiectele mele, se pot realiza doar cu sprijinul dumneavoastră şi al colegilor din echipa Uniunii Social Liberale, din care fac parte, echipă pe care doresc să o prezint în continuare: GIURGIU SÎRB ŞTEFAN COSMIN, BOCA IOAN, POPA CORNEL, MILLES TEODOR, LAZĂR MIHAI OVIDIU, CRISTEA ADRIANA MARIANA, UNGUR MIHAI, PETRUSE ADAM, GORBAN DAN, OŢOIU MARCEL, DUMITRAŞ VASILE, FLOREA NICOLAE IOAN, HĂDĂREAN VASILE, SULAREA VALER CRISTIAN.
Am convingerea că după data de 10 iunie, prin încrederea şi votul dumneavoastră, vom reuşi, cu muncă şi seriozitate, să redăm Teiuşului strălucirea şi speranţa de care are atâta nevoie.
Veniţi alături de noi! Vă aşteptăm pentru a ne cunoaşte mai bine la lansarea oficială a echipei USL Teiuş, care va avea loc la Casa de Cultură din localitate, duminică, 20 mai, la ora 17.45.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea