Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| DEZASTRU într-un sat din ALBA: Munți întregi de lână și de gunoaie poluează tot în jurul lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEZASTRU într-un sat din ALBA: Munți întregi de lână și de gunoaie poluează tot în jurul lor

Valea Feneșului se confruntă cu o situație dezastruoasă în urma ploilor abundente care au afectat zona în ultimele zile.

O mizerie îngrozitoare a fost lăsată în urmă pe Valea Feneșului, întrucât saci întregi de lână, aruncați neglijent de oameni, au fost împrăștiați de apele învolburate.

Pentru mulți ani, Valea Feneșului a fost considerată o zonă pitorească, în care natura și frumusețea sa sălbatică erau protejate și apreciate de comunitate.

Cu toate acestea, recentele ploi abundente au scos la iveală o practică îngrijorătoare – aruncarea deșeurilor în mod iresponsabil.

YouTube video

Saci întregi de lână au fost găsiți împrăștiați pe întreaga vale. Acestea au fost transportate de apele învolburate și răspândite pe o distanță considerabilă. Efectele acestui act neglijent sunt devastatoare pentru mediul înconjurător și pentru ecosistemul local.

Autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor și să implementeze politici de gestionare a deșeurilor mai riguroase. Valea Feneșului reprezintă un habitat valoros și o comoară naturală, iar păstrarea sa într-o stare sănătoasă și curată este responsabilitatea noastră colectivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea