Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un prahovean s-a urcat la volan aproape în comă alcoolica și a provocat un accident în Alba: Ce au decis magistrații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un prahovean s-a urcat la volan aproape în comă alcoolica și a provocat un accident în Alba: Ce au decis magistrații

Un bărbat din Prahova au fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Aiud pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 30 mai, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că la data de 25.07.2022, în jurul orei 15:30, inculpatul a condus autoturismul marca Skoda, pe drumurile publice pe o distanță de aproximativ 2 km, iar în localitatea Valea Mănăstirii, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu daune materiale, având o alcoolemie estimată de 2,73 g/l alcool pur în sânge.

Instanța a constatat că nu au fost formulate cereri şi excepţii de către inculpat şi nici din oficiu nu se impun a fi invocate.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cine sunt moții, numiți de Ioan Slavici: „Cea mai nobilă parte a poporului român”. Originile mândrilor locuitori ai Munților Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine sunt moții, numiți de Ioan Slavici: „Cea mai nobilă parte a poporului român”. Originile mândrilor locuitori ai Munților Apuseni Lăudabil, moţii au scris multe pagini din istoria României. Mulţi dintre ei trăiesc de mii de ani la peste 1.400 de metri altitudine în propria lor „ţară” denumită „Ţara Moţilor”. Scriitorul Ioan Slavici îi consideră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea