Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj), calificată la Campionatul European Under 20, în proba de 3000 metri obstacole!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta Mihaela Blaga (legitimată la AC „Mica Romă” Blaj), sportivă în vârstă de 19 ani, a reușit să se califice, în proba de 3000 metri obstacole, la Campionatele Europene de atletism Under 20, competiție care se va desfășura în Israel (Jerusalim), în 7-10 august.

Sportiva pregătită de Cristina Man a obținut locul secund la seniori și locul întâi la tineret și juniori, cu timpul 10:39.06, înregistrat în proba de 3000 metri obstacole din cadrul etapei întâi a Campionatului Național de seniori, tineret și juniori.

Este o confirmare a valorii sale, un rezultat care-i răsplătește munca. O fată extraordinară care într-un an concurează la cele mai importante competiții atletice de pe mapamond, la categoria sa de vârstă„, a spus Cristina Man (vicepreședintele FRA).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Anul trecut, în Columbia, la Cali, în aceeași probă, din postura de debutantă, atleta din „Mica Romă” s-a clasat pe locul 14. Sportiva din Blaj va intra într-un cantonament centralizat la Piatra Arsă, urmând să participe la Campionatele Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter” (în 2-4 iunie, la București) și la finala Campionatului Național (în iulie, la Craiova).

În 2023, Mihaela Blaga a luat medalii naționale în competițiile de cros, dar și în cursele Under 20 indoor de 1500 și 3000 metri. De asemenea, în februarie, a făcut parte din echipa AC „Mica Romă” Blaj, care a devenit pentru al doilea an la rând campioană europeană la ECC Cross Country (Cupa Europei la Cros), categoria Under 20, în Spania (unde a terminat pe poziția a 4-a la individual).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea