Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, Metalurgistul Cugir – Corvinul Hunedoara, ultima rundă din play-off | Liderul, cu gândul la baraj, gazdele – în vacanță

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, la ora 18.00, în ultima etapă din play-off-ul Seriei 9 din Liga 3, se dispută o întâlnire ce nu are niciun fel de importanță asupra ierarhiei finale, între Metalurgistul Cugir (locul 4, 35 de puncte) și Corvinul Hunedoara (prima poziție, 76 de puncte).

Bate vânt de vacanță în jurul confruntării, liderul fiind cu gândul la dubla din primul baraj de promovare în eșalonul superior, cu Gloria Bistrița, pregătită de ex-uniristul Adrian Falub, de săptămâna viitoare, în 24 și 27 mai, primul meci în deplasare, motiv pentru care e posibil ca anumiți titulari să fie menajați.

“Roș-albaștrii” trăiesc dezamăgirea unui sezon mult mai modest decât precedentele două, când au avut parte de asemenea baraje. Cugirenii au 4 eșecuri la rând, numai 4 puncte în play-off și un an departe de așteptări (7 puncte în 11 partide). Statistic, “corbii albaștrii” și-au trecut în drept 15 victorii la rând în serie (25 de jocuri câștigate din 26), 13 succese împotriva formațiilor din Alba (golaveraj 41-4), 6 confruntări succesive adjudecate cu Metalurgistul (ultima, la Cugir, 4-1, în Vinerea Mare) și tot atâtea triumfuri consecutive pe “Arena Cugir”.

“Ne propunem să ieșim frumos din scenă, să încheiem cât putem mai bine acest campionat”, a sintetizat Lucian Itu, antrenor care e posibil să-i ofere debutul pe a treia scenă tânărului goalkeeper Ianis Herlea, de doar 15 ani!

Asta întrucât portarii Csapo (dureri la umăr) și Perjeriu (accidentat la gleznă) acuză probleme medicale (nu sunt 100 la sută refăcuți nici Șaucă, Vitinha sau M. Neagu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea