Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

ACS Tg. Mureș – CS Ocna Mureș, în etapa a 3-a din play-out, în Vinerea Mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

ACS Tg. Mureș (locul 6, 27 de puncte) și CS Ocna Mureș (ultima poziție, cu 12 puncte), vor fi față-n față mâine, de la ora 17.00, în Vinerea Mare, în etapa a 3-a din play-out-ul Seriei 9 a celei de-a treia scene.

Nou-promovata din Mureș a înregistrat în urmă cu o săptămână un insucces la Reghin (goluri primite în ultimele 10 minute), venit după 3 confruntări adjudecate.

“Lanterna roșie” și-a diminuat considerabil șansele de a evita retrogradarea, după înfrângerea internă din “finala” cu Viitorul Cluj-Napoca (0-2), și are o singură victorie în 16 partide (5 puncte accumulate), tocmai în precedenta deplasare, la Reghin.

“Ne dorim să luăm puncte, cu toate că misiunea noastră a devenit una aproape imposibilă. Nu renunțăm la luptă, nu ne dăm bătuți și câtă vreme mai sunt șanse vom încerca”, a precizat Dan Roman.

Revin Fl. Stângă, D. Mic și D. Ghiță, dar nu va evolua G. Goronea (probleme medicale). Disputele directe din sezonul regular au revenit mureșenilor, 3-1 pe teren propriu și 3-0 la Ocna Mureș (în 25 martie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanca Andreea Fleșer, campioană națională universitară la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanca Andreea Fleșer a devenit campioană națională universitară la baschet feminin și va evolua la Campionatul European Universitar în Ungaria Andreea Fleșer, baschetbalista originară din Aiud, a devenit campioană națională universitară cu echipa Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Universitatea Pitești. Turneul final s-a disputat la Oradea, cu participarea a 5 echipe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea