Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Act „creștinesc” în Săptămâna Patimilor pe o șosea din Alba: „De ce să îngropi o găină când poți s-o arunci pe marginea drumului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Act „creștinesc” în Săptămâna Patimilor pe o șosea din Alba: „De ce să îngropi o găină când poți s-o arunci pe marginea drumului”

Suntem în Săptămâna Mare, care amintește de patimile lui Iisus Hristos și are menirea de a pregăti credincioșii pentru sărbătoarea Învierii Domnului. În aceste momente toți ar trebui să fim mai buni, însă pe unii îi împiedică „educația”.

Un localnic din Țara Moților a postat în mediul online un videoclip în care se poate vedea cum cineva a aruncat o găină moartă, într-un sac, pe DN 75, mai exact pe varianta orașului Câmpeni.

„De ce să îngropi o găină când poți s-o arunci pe marginea drumului. Hai să aruncăm animalele moarte pe marginea drumului. Asta-i educația”, spune omul indignat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea