Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, CS Ocna Mureș – Viitorul Cluj | Asta da “finală”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, la ora 17.00, două formații ce luptă pentru evitarea retrogradării din Seria 9, CS Ocna Mureș (poziția a 10-a, 12 puncte) și Viitorul Cluj (locul 9, cu 4 “lungimi” în față) au parte de o “finală” pentru supraviețuire în a doua etapă din play-out.

În sezonul regular s-au consemnat victorii categorice ale gazdelor, 4-0 la Ocna Mureș, respectiv 3-0 pe Someș, dar acum punctele cântăresc dublu. Tânăra formație condusă de Marius “Papi” Popescu are doi apărători suspendați în urma disputei externe cu CSU Alba Iulia (0-2), Cr. Istrate și Borma, dar și în tabăra gazdelor vor exista absențe importante: Fl. Stângă și D. Ghiță (nu au drept de joc, împrumutați de la Viitorul), plus D. Mic – accidentat.

“Soda dragă” a luat o gură imensă de oxigen la Reghin, când a câștigat în prelungiri (2-1), punând punct unei crize majore (196 de zile fără victorie, mai bine de 6 luni și jumătate, răstimp în care a adunat două puncte în 14 întâlniri).

Indiferent de problemele trăite, noi ne respectăm, iar dacă vom reuși să evităm retrogradarea ar fi, raportat la condițiile noastre, ca o promovare în Liga 2. Vrem să demonstrăm că nu acolo este locul nostru, pe ultima poziție. Sunt 3 puncte imense puse-n joc, o finală în adevăratul sens al cuvântului”, a explicat Dan Roman, cel care este obligat să evolueze din primul minut în ofensivă, neavând alte soluții la îndemână. (


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea