Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române: Competiții sportive organizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul activităților dedicate aniversării a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba a organizat o serie de competiții sportive la care au participat echipe din cadrul structurilor unității.

S-au desfășurat competiții de fotbal, tenis de masă și table, în cadrul cărora participanții au fost premiați de către inspectorul șef al Jandarmeriei Alba, domnul locotenent colonel Pașca Tudor Gheorghe, astfel:

La fotbal, locul 1 a fost ocupat de echipa I.P.A. 2 Alba, locul 2 de Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, iar locul 3 de către Detașamentul 5 Jandarmi Sebeș.

Cel mai bun jucător a fost plutonier Oniche Bogdan din echipa Detațamentului 1 Jandarmi Mobil, iar Bedelean Raul membru al IPA 2 Alba, a fost desemnat golgheterul competiției.

În cadrul competiției de fotbal au participat 8 echipe cu jucători din componența Jandarmeriei Alba dar și o echipă formată din jucători ai I.P.A. 2 Alba.

Concursul de tenis de masă la masculin, a fost câștigat de plutonier adjutant șef Aron Valentin de la Detașamentului 2 Jandarmi Alba Iulia, iar la feminin de plutonier Corpade Alina Petronela din cadrul Serviciului Resurse Umane.

În cadrul competiției de table, câștigător a fost plutonier major Baciu Virgil din cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Alba Iulia. Locul 2 a fost ocupat de plutonier adjutant șef Dăian Gheorghe din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, iar locul 3 de sergent major Ghib Răzvan de la Postul de Jandarmi Montan Șugag.

De asemenea, nu au fost uitate nici cadrele trecute în rezervă în ultima perioada. Un număr de 6 rezerviști au fost recompensați cu diplome de merit din partea Jandarmeriei Alba.

Le mulțumim pentru sprijinul acordat în organizarea acestei competiții Asociației Sportive Ampoiul, I.P.A. Regiunea 2 Alba, reprezentanților bazei Sportive “Țălnar “ din Alba Iulia, precum și colegului nostru sergent major Iviniș Darius, arbitru profesionist în cadrul lotului de arbitri divizionari liga a III a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți

Bogdan Ilea

Publicat

în

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează a patra ediție a Târgului de job-uri alături de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba. Studenții vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea