Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Potor: Îmi doresc decenţă şi fair-play în campania electorală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Am intrat în cursa pentru Primăria Alba Iulia pentru că îmi pasă de oameni, pentru că vreau să fac ceva pentru albaiulieni, să schimb ceva în oraşul meu. Dar în primul rând pentru că vreau să le redau oamenilor speranţa că la Alba Iulia se poate trăi mai bine.
Albaiulienii sunt oameni harnici, serioşi, care merită să spere că ziua de mâine le va aduce şansa unui loc de muncă. Oamenii au nevoie de locuri de muncă şi investiţii majore, care să ducă la o dezvoltare reală a municipiului nostru. Tinerii au nevoie de o şansă pentru a se afirma şi a-şi construi o carieră aici la Alba Iulia, nu în alte oraşe mari din ţară.
Încă de la debutul campaniei electorale vreau să îi asigur pe contracandidaţii mei de toată disponibilitatea la dialog din partea mea. Sunt adeptul unei campanii constructive, a disputei de idei bazată pe argumente, a dezbaterilor faţă în faţă pentru binele oraşului nu al nostru personal. Vreau să comunicăm, nu să avem parte de certuri sterile prin presă. Eu le întind o mână tuturor şi îi invit să facem o campanie caracterizată prin decenţă şi fair-play, în care să câştige cel mai bun. Din respect pentru cetăţenii cărora le vom cere votul şi care îşi pun întotdeauna mari speranţe în cei care îi conduc.
Fac eu primul gest. Le întind mâna contracandidaţilor mei şi îi invit la o cafea, luni 14 mai ora 15.00, la Alba Mall. Cred că e un gest de normalitate şi de bun simţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Șpring, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și reabilitarea energetică a clădirii dispensarului uman. Citește și: FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea