Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avertizare METEO: Cod GALBEN și PORTOCALIU de viscol și ploi în Alba și alte județe până luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertizare METEO: Cod GALBEN și PORTOCALIU de viscol și ploi în Alba și alte județe până luni

ANM a emis o serie de avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de intensificări ale vântului și cantități importante de precipitații, valabil în județul Alba până luni.

La munte, la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi perioade în care vântul va avea intensificări susținute cu rafale de peste 70…100 km/h, va fi viscol și vizibilitate scăzută.

În intervalul menționat, la altitudini mai mari de 1700 m în Munții Apuseni, Carpații Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100…120 km/h și va fi viscol puternic.

În intervalul menționat, în nord-vestul, nordul, centrul și local în sudul și în extremitatea de sud-est a țării, temporar vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 55…65 km/h și izolat 70 km/h.

În intervalul menționat în zona de munte a județelor Maramureș, Bistrița Năsăud, și Suceava, la altitudini de peste 1700 m, temporar va ninge viscolit, se va depune strat consistent de zăpadă, iar vizibilitatea va fi redusă. La altitudini sub 1700 m, temporar va ploua, prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 40…50 l/mp și izolat 60…70 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă.

În nordul, nord-vestul și centrul țării vor fi precipitații moderate cantitativ și pe alocuri se vor acumula peste 25…35 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia

Bera Larisa

Publicat

în

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia Alexandra Chețan, în vârstă de 32 de ani, din Aiud, Alba, solicită ajutorul comunității pentru fiul ei, Vlad Bogdan, în vârstă de 7 ani și 5 luni. Vlad suferă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea