Rămâi conectat

Sport

LPS Alba Iulia, turneu la Sibiu la baschet feminin Under 13

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa de baschet feminin Under 13 a LPS Alba Iulia continuă evoluțiile în competiția juvenilă organizată de Federația Română de Baschet, fetele pregătite de antrenorul Valentin Urian calificându-se în faza a doua a grupelor, care cuprinde formațiile ce se vor duela pentru locurile 12-24 la finalul campionatului.

În această fază au fost alcătuite două grupe a câte 6 echipe și mai urmează alte 4 turnee, tur-retur, în 3-5 februarie, 17-19 februarie, 31 martie – 2 aprilie (la Alba Iulia) și 21-23 aprilie. În weekend, jocurile sunt prevăzute la Sibiu (grupa 3) programul formației din Cetatea Marii Unirii fiind următorul: cu Sepsi Sf. Gheorghe (sâmbătă, 4 februarie, ora 10.30), CSȘ Sibiu (sâmbătă, 4 februarie, ora 19.00), Premium Sibiu (duminică, 5 februarie, ora 10.30), din grupă mai fac parte CSȘ Nr. 1 Constanța și Primo Mega Ball Pitești.

În această ediție s-au înscris 30 de echipe, repartizate în 10 grupe în prima fază, cu două turnee, la final întocmindu-se un clasament cu toate echipele, În primele jocuri, LPS Alba Iulia a jucat la Alba Iulia (36-44 cu KSE Tg. Secuiesc și 58-47 cu LAPI Dej) și Târgu Secuiesc (23-58 cu KSE Tg. Secuiesc și 39-45 cu LAPI Dej), clasându-se pe locul second în grupă (o victorie și 3 insuccese) și pe poziiția a 15-a în ierarhia generală.

Lotul LPS Alba Iulia: Carla Andrea Alexandru, Alexia-Maria Birău, Ana Ecaterina Damian, Cristina Maria Cioara, Eliza Maria Căta, Elisabeta-Ioana Suciu, Maya Ioana Niga, Anastasia-Maria Jitaru, Antonia-Terezia Jitaru, Alina-Natalia Balaș, Georgiana-Elena Panescu, Alexia-Maria Panescu, Ingrid Baicon Ciban, Karina Maria Onea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea