Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, Under 13, o victorie și o înfrângere la prima competiție a anului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, în Sala de Sport “Nicușor Marcu” din municipiu reședință de județ, s-a disputat primul turneu oficial al anului, la Under 13 (anul 2010 și mai tinere), baschet feminin, cu participarea a 3 formații. LPS Alba Iulia, pregătită de antrenorul Valentin Urian a învins LAPI Dej cu scorul de 58-47 și a pierdut cu ACS KSE Tg. Secuiesc, scor 36-44 (în celălalt joc, LAPI Dej – ACS KSE Tg. Secuiesc 40-57).

În această ediție s-au înscris 30 de echipe, repartizate în 10 grupe, în prima fază fiind două turnee. În a doua fază, vor mai fi alte 4 turnee, în funcție de clasările din prima parte a competiției juvenile. La CN Under 13 feminin se joacă în două conferințe/ regiuni, disputându-se două turnee în sistem tur-retur, al doilea fiind în 21-22 ianuarie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La final se va face un clasament general cu toate echipele, iar primele două clasate din Conferința A și Conferința B se califică în faza 2, iar locurile 3 vor forma o grupă de 6, în care se va juca pentru locurile 13-18. În faza a doua vor fi alcătuite două grupe a câte 6 echipe și mai urmează alte 4 turnee, tur retur, cu date în 3-5 februarie, 17-19 februarie, 31 martie – 2 aprilie și 21-23 aprilie. La turneul final se vor califica 8 echipe, primele 4 în cele două grupe, iar echipele clasate pe locurile 5-6, plus primele două clasate din Grupa C vor juca pentru stabilirea ocupantelor locurilor 9-16.

Lotul: Carla Andrea Alexandru, Alexia-Maria Birău, Ana Ecaterina Damian, Cristina Maria Cioara, Eliza Maria Căta, Elisabeta-Ioana Suciu, Maya Ioana Niga, Anastasia-Maria Jitaru, Antonia-Terezia Jitaru, Alina-Natalia Balaș, Georgiana-Elena Panescu, Alexia-Maria Panescu, Ingrid Baicon Ciban, Karina Maria Onea. Bazându-se în mare măsură pe același efectiv, echipa feminină a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia a terminat pe poziția a 6-a la nivel național la turneul final al primei ediții a Campionatului Național Under 12 de baschet 4×4.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea