Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

CREȘTE numărul cazurilor de gripă și infecții respiratorii, în Alba: Câte persoane sunt internate la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CREȘTE numărul cazurilor de gripă și infecții respiratorii, în Alba: Câte persoane sunt internate la spital

În ultima săptămână, la nivelul județului Alba au fost înregistrate 48 de cazuri de gripă, în creștere cu 140% față de săptămâna anterioară.

Potrivit informațiilor primite de la DSP Alba, pentru săptămana 02-08.01.2023 s-au înregistrat 48 de cazuri de gripă, din care 8 cazuri internate, în creștere față de săptămâna anterioară cu 140,00% (săptămâna anterioară au fost raportate 20 cazuri).

Din cazurile raportate, 47 sunt cu test rapid pentru gripa pozitiv (11 pozitiv tip B și 36 tip A) și un caz la care diagnosticul s-a pus clinic.

IACRS (Infecții acute cai respiratorii superioare) au fost înregistrate 2.898, din care 7 internate. Sunt în creștere față de săptămâna anterioară cu 26,94%. Cu pneumonii sunt 462 de persoane, din care 57 internate, în creștere față de săptămâna anterioară cu 23,86%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Moața care a mers să „cucerească” Clujul prin pictură: Bianca, o tânără artistă, care doreșe să exprime prin arta sa viața oamenilor din munții Apuseni

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Moața care a mers să „cucerească” Clujul prin pictură: Bianca, o tânără artistă, care doreșe să exprime prin arta sa viața oamenilor din munții Apuseni Studentă la Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș Bolyai, Bianca este o tânără pasionată de arta de a picta. Îmbină această plăcere cu rădăcinile sale din Țara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea