Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Turul în Liga 5, cel mai liniștit din ultimul deceniu în fotbalul din Alba!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Țîra, secretarul general al Asociației Județene de Fotbal Alba, consideră că din punct de vedere disciplinar prima parte a campionatului Ligii 5 a fost una demnă de apreciat, în cele 9 etape derulate în 3 serii neconsemnându-se evenimente regretabile.

“A fost unul dintre cei mai liniștiți ani în Liga 5 din ultimul deceniu, de când activez la AJF”, a precizat Țîra (36 de ani), la Radio “Unirea FM”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La nivel județean, cea mai drastică suspendare din toamnă a fost dictată împotriva antrenorului George Țălnar, de la GT Sport Alba Iulia.

Albaiulianul a avut propriul său meci cu brigada de arbitri după jocul GT Sport Alba Iulia – Viitorul Vama Seacă, din etapa a 8-a a celui de-al 4-lea eșalon, pierdut 1-2, dintr-un penalty acordat în minutul 90+4 pentru henț de către centralul Darius Iviniș (din Zlatna, ulterior a promovat în Liga 3). În ședința din 25 octombrie, Comisia de Disciplină a AJF Alba a dictat o suspandare de 16 etape și o penalitate de 800 de lei, însă la recurs perioada a fost redusă la numai 9 partide.

“La Liga 4 au fost anumite jocuri, ca în orice campionat, unde, din diferite motive, au existat incidente. Mulți reclamă calitatea arbitrajelor, dar le-am cerut să vină și cu soluții. În Alba suntem cu arbitrajul la nivelul fotbalului, în plus nu există foarte multe alternative în privința delegărilor“, a punctat și Cristian Petropulos, președintele AJF Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea