Rămâi conectat

Curier Județean

Vremea de Revelion 2023 și în prima zi de Anul Nou: Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vremea de Revelion 2023 și în prima zi de Anul Nou: Prognoza meteo pentru următoarele două zile în România

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo de Revelion 2022 și pentru prima zi a anului 2023.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2023. Urari de Anul Nou 2023. Felicitari de Anul nou 2023. Mesaje de Revelion 2023. SMS de Anul Nou 2023

Ultima zi a anului aduce temperaturi de primăvară în cea mai mare parte din teritoriul țării. În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, de Revelion vom avea parte de temperaturi maxime cuprinse între 6 și 12 grade Celsius. În noaptea de Anul Nou, minimele vor coborî până la -2 grade Celsius.

În sudul țării, de Revelion, meteorologii anunță ceață și temperaturi maxime cuprinse în intervalul 9-15 grade Celsius. În Moldova, vremea va fi senină de Anul Nou, cu maxime de până la 14 grade Celsius.

Pe 1 ianuarie, în prima zi a anului 2023, meteorologii anunță cer senin în majoritatea regiunilor țării. În Moldova, prima zi din an aduce temperaturi maxime de 18 grade Celsius. Pe timpul nopții, minima va ajunge la 2 grade Celsius.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2023 haioase • Mesaje de Anul Nou 2023 amuzante • Mesaje de Anul Nou hazlii

În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, temperaturile maxime se vor situa în intervalul 9-15 grade Celsius. La lăsarea serii, valorile termice vor coborî până la -3 grade Celsius.

Prin sudul țării, vremea se menține senină, iar temperaturile maxime vor ajunge la valori de primăvară, de 11-16 grade Celsius. Dacă vorbim de minime, acestea se vor situa în intervalul 0-5 grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta

Bera Larisa

Publicat

în

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta Anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente de siguranță ale mașinii. Totuși, fiind confecționate din cauciuc, acestea se uzează în timp și necesită înlocuire după o anumită perioadă. Află la câți kilometri ar trebui schimbate anvelopele de vară și în ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea