Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Vremea de Revelion 2023 și în prima zi de Anul Nou: Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea de Revelion 2023 și în prima zi de Anul Nou: Prognoza meteo pentru următoarele două zile în România

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo de Revelion 2022 și pentru prima zi a anului 2023.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2023. Urari de Anul Nou 2023. Felicitari de Anul nou 2023. Mesaje de Revelion 2023. SMS de Anul Nou 2023

Ultima zi a anului aduce temperaturi de primăvară în cea mai mare parte din teritoriul țării. În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, de Revelion vom avea parte de temperaturi maxime cuprinse între 6 și 12 grade Celsius. În noaptea de Anul Nou, minimele vor coborî până la -2 grade Celsius.

În sudul țării, de Revelion, meteorologii anunță ceață și temperaturi maxime cuprinse în intervalul 9-15 grade Celsius. În Moldova, vremea va fi senină de Anul Nou, cu maxime de până la 14 grade Celsius.

Pe 1 ianuarie, în prima zi a anului 2023, meteorologii anunță cer senin în majoritatea regiunilor țării. În Moldova, prima zi din an aduce temperaturi maxime de 18 grade Celsius. Pe timpul nopții, minima va ajunge la 2 grade Celsius.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2023 haioase • Mesaje de Anul Nou 2023 amuzante • Mesaje de Anul Nou hazlii

În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, temperaturile maxime se vor situa în intervalul 9-15 grade Celsius. La lăsarea serii, valorile termice vor coborî până la -3 grade Celsius.

Prin sudul țării, vremea se menține senină, iar temperaturile maxime vor ajunge la valori de primăvară, de 11-16 grade Celsius. Dacă vorbim de minime, acestea se vor situa în intervalul 0-5 grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea