Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Ambasada României la Paris, în alertă: Un plic suspect primit prin poștă i-a pus pe jar pe reprezentanții misiunii diplomatice

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Ambasada României la Paris, în alertă: Un plic suspect primit prin poștă i-a pus pe jar pe reprezentanții misiunii diplomatice

Ambasada României la Paris a primit, vineri, prin poștă un plic atipic, de mici dimensiuni, care conținea mai multe șervețele și o cantitate de aproximativ 50 grame de praf alb, informează MAE.

”Ministerul Afacerilor Externe informează că, la 16 decembrie 2022, Ambasada României la Paris a primit prin poștă un plic atipic, de mici dimensiuni, care conținea mai multe șervețele și o cantitate de aproximativ 50 grame de praf alb. Reprezentanții misiunii diplomatice au urmat procedurile de lucru în astfel de situații și au solicitat intervenția de urgență a instituțiilor franceze abilitate”, precizează MAE.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, după analiza conținutului plicului suspect, instituțiile franceze au stabilit că nu reprezintă un pericol pentru sănătate, atât plicul, cât și conținutul acestuia fiind preluate de autoritățile franceze.

În ultimele zile, o serie de pachete suspecte au fost primite de ambasadele Ucrainei din mai multe țări ale Uniunii Europene, inclusiv de cea din România.

Ulterior, autoritățile au transmis că plicurile trimise către Ambasada Ucrainei de la București nu conțineau substanțe periculoase, ci ”fragmente de țesuturi organice”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Alocațiile pentru copii cresc cu 10,4% de la 1 ianuarie 2025. Anunțul Ministrului Muncii

Bera Larisa

Publicat

în

Alocațiile pentru copii cresc cu 10,4% de la 1 ianuarie 2025. Anunțul Ministrului Muncii Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu a anunțat faptul că, alocațiile copiilor vor crește cu 10,4% de la 1 ianuarie 2025. Majorarea este aliniată cu rata inflației, asigurând un sprijin financiar suplimentar pentru familii. Citește și: Salariul minim crește din 1 ianuarie 2025: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea