Rămâi conectat

Sport

Liga 4: Voința Stremț și Hidro Șugag – victorii externe clare | Cioară (Industria) – hat-trick în 7 minute

Dan HENEGAR

Publicat

în

În penultima rundă a Ligii 4, Voința Stremț și Hidromecanica Șugag au câștigat clar disputele externe de la Abrud și Teiuș. Industria Galda, campioana de toamnă, s-a despărțit de fani cu un succes concludent, vedeta jocului fiind Alexandru Cioară.

*Cuprirom Abrud – Voința Stremț 0-5 (0-0). Stremțenii s-au dezlănțuit în actul secund: al treilea meci adjudecat, fără gol primit (golaveraj 18-0). Moții au 11 partide în care nu au câștigat, numai 3 puncte strânse și au înregistrat cea mai dură înfrângere.

*Kinder Teiuș – Hidromecanica Șugag 2-5 (0-3). La ultimul joc acasă, teiușenii au îregistrat al 3-lea eșec la rând (a 4-a înfrângere consecutivă pe teren propriu). În schimb, formația lui Ionuț Neag are o serie de apreciat: 3 jocuri fără eșec, 7 puncte strânse, cel mai clar succes stagional (al doilea la rând în deplasare). În minutul 90, Rancea (Kinder) a ratat un penalty.

*Industria Galda de Jos – Energia Săsciori 4-0 (0-0). Deja campioană a turului, Industria a trecut al 8-lea val, cu Alexandru Cioară un hat-trick în numai 7 minute!

Foto: Rareș NICULAȘ (Teiuș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea