Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Spectacol de gală în sala „Florin Fleşeriu”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Descinderea multiplei campioane Oltchim Rm Vâlcea în sala „Florin Fleşeriu”, plină până la refuz, a însemnat o veritabilă sărbătoare la Sebeş, peste 1000 de spectatori asistând la spectacolul handbalistic. „Evenimentul ultimului deceniu”, aşa cum a fost prezentat jocul cu CSM Cetate DevaTrans a reprezentat un show atât pe teren, cât şi în tribune. Campioanele din Vâlcea, fără antrenoarea daneză Anja Andersen, au fost întâmpinate cu flori, baloane, fanfara din Petreşti (ce a interpretat imnul naţional) şi majorete, fiind aclamate la scenă deschisă de entuziasta galerie supraintitulată “Gladiatorii Sebeşului”. „Galacticele” au avut parte de o primire de vis, iar la finele partidei, în care mai ales în actul secund finalista ediţiei trecute în Champions League a apelat şi la momente de virtuozitate (aeriene, goluri pe la spate, faze blitz) sute de fani au invadat suprafaţa de joc pentru a le provoca pe Gâlcă şi compania la zeci de minute de autografe şi poze.
Pentru momentele trăite sâmbătă, când la Sebeş s-a înnodat tradiţia cu handbalul de clasă, cei implicaţi în organizarea jocului merită aprecieri, rezultând o adevărată sărbătoare. Firesc, campioanele s-au impus cu scorul de 33-20 (14-8) golurile fiind realizate de Stanca, Farcău şi Geiger – câte 6, Vizitiu 4, Ţăcălie 3, Curea, Vădineanu, Nechita – câte 2, Pidpalova şi  Beşe – câte 1, respectiv Cartaş 8, Toth şi Bardac – câte 4, Dăscăliuc 2, Muntean  şi Nikolic – câte 1 (la un moment dat în prima repriză, în minutul 8, devencele au condus cu 4-3). „Cred că cei prezenţi n-au ce regreta şi sunt satisfăcuţi pentru că au văzut pe viu o super-echipă. Spectacolul a fost la loc de cinste şi mă bucur că am putut să le oferim un asemenea prilej”, a spus viceprimarul Adrian Bogdan. „În primul sfert de oră am oferit o replică onorabilă, dar apoi valoarea adversarelor şi-a spus cuvântul. Firesc era să pierdem la o diferenţă mai mică, dar au fost unele decizii de arbitraj care ne-au prejudiciat”, a apreciat antrenorul Alexandru Weber.
Dan HENEGAR
Foto Virgil COSTEA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea