Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Viitorul Cluj – CS Ocna Mureș, duelul disperării, cu „lanterna roșie” pe masă

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ultimele două clasate din Seria 9 se duelează pe “Dan Anca”, sâmbătă, ora 14.00, iar pe masă este “lanterna roșie”, confruntarea având o miză imensă în subsol.

Viitorul Cluj (locul 10, 6 puncte) – CS Ocna Mureș (locul 9, 8 puncte). Duelul suferinței între ultimele două clasate se va disputa pe teren sintetic. Ocnamureșenii au câștigat categoric acasă, 4-0, trăiesc euforia remizei istorice cu Universitatea Craiova din Cupa României, dar sub nicio formă nu-și mai permit să mai dea rateuri în campionat (5 eșecuri la rând, un punct în 7 meciuri, 58 de zile de la precedentul joc adjudecat).

“Totul se rezumă la nivel mental și suntem obligați să ne concentrăm la acest joc, după ce timp de o lună și jumătate gândurile tuturor au fost doar la confruntarea cu Craiova”, a explicat Dan Roman (fost jucător și antrenor la grupele de copii, stagiunea trecută la Viitorul). Reintră Ceaca după suspendare, absent rămâne Kiraly – indisponibil


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda – Viitorul Cluj 2-0 (1-0), la ultima reprezentație internă | Portarul Suciu, gol din penalty, găldenii – prima victorie din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda a câștigat primul meci din acest sezon în fața fanilor, la ultima reprezentație în fața fanilor, totodată prima victorie din 2024, scor 2-0 (1-0) cu Viitorul Cluj, ultimul gol fiind marcat de portarul Cătălin Suciu din penalty (84)! De altfel, „galben-albaștrii” și-au trecut în cont singurele succese din acest campionat în două dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea