Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Se deschide circulația pe ambele sensuri, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona alunecării de teren de la Oiejdea

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Se deschide circulația pe ambele sensuri, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona alunecării de teren de la Oiejdea

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor au reușit să finalizeze partea carosabilă în zona alunecării de teren de la Oiejdea. Potrivit informațiilor obținute de Ziarul Unirea, în următoarele două-trei zile va fi deschisă circulația pe ambele sensuri.

Antreprenorul a finalizat toate lucrările la partea carosabilă, de la parcări până la marcaje, pentru deschiderea traficului fiind necesare încă câteva teste. Mai precis se vor verifica încă o dată înclinometrele, iar mâine se vor face ultimele teste la asfalt. După deschiderea circulației constructorul va continua lucrările care au mai rămas, la consolidare, fără a fi afectat traficul rutier.

YouTube video

Pe lotul 2 va mai fi menținută încă o perioadă restricția de viteză la 100 km/h, întrucât mai sunt de efectuat câteva lucrări la elementele de tranziție ale parapeților.

Deschiderea traficului pe ambele sensuri în zona alunecării va fluidiza și mai bine traficul, în această zonă fiind ultimele asfaltări care s-au realizat pe toată autostrada A10 Sebeș-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea