Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Premiile Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România: Cine sunt laureații anului editorial 2021

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Premiile Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România: Cine sunt laureații anului editorial 2021

Sâmbătă, 29 octombrie 2022, în organizarea Consiliului Județean Alba, a Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, la Alba Iulia au fost decernate Premiile Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, pentru anul editorial 2021.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Juriul care a analizat activitatea literară a scriitorilor și care a stabilit premiile ediției a fost format din: Cornel Nistea, președintele filialei Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și președinte al juriului, scriitorul Aurel Pantea și conf. univ. dr. Georgeta Orian.

Laureații Premiilor Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România pentru anul editorial 2021 sunt: Premiul Cartea Anului – Mircea Stâncel și Mihai Barbu, Premiul Opera Omnia – Mariana Pândaru, Ana Ardeleanu, Premiul pentru poezie – Constantin Stancu, Premiul pentru proză – Ladislau Daradici, Premiul pentru eseu – Gabriel Petric, Premiul pentru eseu filosofic – George Remete, Premiul pentru literatură pentru copii – Rodica Gabriela Chira, Premiul pentru critică literară – Ironim Muntean.

Proiectul Premiile Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România este organizat anual de către Consiliul Județean Alba, Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea