Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În prima rundă din retur, Viitorul Cluj – CSU Alba Iulia | Studenții, după puncte în fieful “lanternei roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Cluj (“lanternă roșie”, cu 4 puncte) și CS Universitatea Alba Iulia (locul 6, 10 puncte) se duelează în prima etapă a returului Seriei 9 din Liga 3, pe Stadionul “Dan Anca”, mâine, la ora 15.00.

O confruntare importantă pentru combatante, ce-și leagă speranțele tocmai de acest meci direct pentru a depăși perioadele nefaste: echipa lui Marius “Papi” Popescu – o remiză în 3 dispute, studenții – două puncte din ultimele 4 jocuri. CS Universitatea a reușit să câștige partida din tur, 2-1 pe “Cetate”, după ce a întors scorul la reluare (una din cele două victorii stagionale), iar Viitorul (un singur succes) încă nu a înscris împotriva grupărilor din Alba: 0-0 acasă cu Unirea, 0-3 la Ocna Mureș și 0-4 la Cugir.

Sunt față în față formațiile în criză ofensivă, cele care au înscris cel mai puțin în primele 9 etape: 5 goluri – gazdele, respectiv 7 goluri – albaiulienii. Studenții au probleme de efectiv, pe lângă mai vechii indisponibili Bucurică și Frențiu, absentând căpitanul Kilyen – suspendat o etapă în urma eliminării de la Hunedoara. Pentru CSU esta a doua deplasare succesivă, urmând derby-ul “de Alba” de la Ocna Mureș.

“Trebuie să strângem rândurile, să nu mai căutăm scuze, să jucăm și să luăm puncte. Este o dispută în care ne dorim să acumulăm puncte, dar pentru aceasta avem nevoie de concentrare și atitudine împotriva unei formații asemănătoare cu a noastră, în privința tinereții efectivului“, a explicat Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea