Rămâi conectat

Sport

În prima rundă din retur, Viitorul Cluj – CSU Alba Iulia | Studenții, după puncte în fieful “lanternei roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Cluj (“lanternă roșie”, cu 4 puncte) și CS Universitatea Alba Iulia (locul 6, 10 puncte) se duelează în prima etapă a returului Seriei 9 din Liga 3, pe Stadionul “Dan Anca”, mâine, la ora 15.00.

O confruntare importantă pentru combatante, ce-și leagă speranțele tocmai de acest meci direct pentru a depăși perioadele nefaste: echipa lui Marius “Papi” Popescu – o remiză în 3 dispute, studenții – două puncte din ultimele 4 jocuri. CS Universitatea a reușit să câștige partida din tur, 2-1 pe “Cetate”, după ce a întors scorul la reluare (una din cele două victorii stagionale), iar Viitorul (un singur succes) încă nu a înscris împotriva grupărilor din Alba: 0-0 acasă cu Unirea, 0-3 la Ocna Mureș și 0-4 la Cugir.

Sunt față în față formațiile în criză ofensivă, cele care au înscris cel mai puțin în primele 9 etape: 5 goluri – gazdele, respectiv 7 goluri – albaiulienii. Studenții au probleme de efectiv, pe lângă mai vechii indisponibili Bucurică și Frențiu, absentând căpitanul Kilyen – suspendat o etapă în urma eliminării de la Hunedoara. Pentru CSU esta a doua deplasare succesivă, urmând derby-ul “de Alba” de la Ocna Mureș.

“Trebuie să strângem rândurile, să nu mai căutăm scuze, să jucăm și să luăm puncte. Este o dispută în care ne dorim să acumulăm puncte, dar pentru aceasta avem nevoie de concentrare și atitudine împotriva unei formații asemănătoare cu a noastră, în privința tinereții efectivului“, a explicat Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea