Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Se modernizează „vechiul drum al Pianului”: Cât costă investiția aprobată în cadrul programului Anghel Saligny

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Se modernizează „vechiul drum al Pianului”: Cât costă investiția aprobată în cadrul programului Anghel Saligny

Primul contract de finanțare, din cele 8 proiecte aprobate în cadrul Programului național de investiții „Anghel Saligny”, a fost semnat de Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba și are ca obiectiv modernizarea a 5,050 km din „vechiul drum al Pianului”.

Proiectul „Modernizare drum județean DJ 704A, DN7 – Pianu de Jos” are o valoare de 15,625 milioane lei și asigură asfaltarea acestuia, amenajarea drumurilor laterale și realizarea de podețe noi.

Implementarea acestui proiect, alături de noul Pod de la km 4+700 din Pianu, de pe drumul județean, finalizat anul acesta, este esențială pentru dezvoltarea zonei din punct de vedere economic și social.

Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș, a solicitat modernizarea acestei porțiuni de drum, preocupat fiind de dezvoltarea Municipiului Sebeș.

Licitația pentru executarea lucrărilor „Modernizare drum județean DJ 704A, DN7 – Pianu de Jos” urmează a fi demarată, iar lucrările vor începe în primăvara anului viitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

6-7 iunie 2024: Au început înscrierile pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” din Alba. Perioada de desfășurare și cum se fac înscrieri

Bogdan Ilea

Publicat

în

6-7 iunie 2024: Au început înscrierile pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” din Alba. Perioada de desfășurare și cum se fac înscrieri La Alba Iulia și Jidvei, în perioada 4-8 se va desfășura Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur,” care va curpinde două secțiuni: soliști volcai și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea