Rămâi conectat

Sport

Student Sport Alba Iulia, prima victorie pentru… Petrolul Ploiești | Astăzi, la Ighiu, meci în Cupa României, cu Sepsi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Student Sport Alba Iulia a repurtat prima victorie în competițiile organizate de FRF, pentru… Petrolul Ploiești. Este vorba despre întâlnirea de la Ighiu, în cadrul Ligii de Junioare Under 15, 3-2 (0-1) cu Codlea Brașov, goluri înscrise de Oana Cosma și Andrada Muntean – dublă.

Lotul a fost format din Oana Cosma, Ayana Sârbu, Antonia Giura, Sonia Toma, Iulia Mitrofan, Andrada Muntean, Emma Mihu, Daria Șimandi, Georgiana Barna, Ionela Cosma, Ingrid Tokacs și Geszika Bârsan. Pentru fetele de la “Petrolul” urmează astăzi, la ora 16.30, tot acasă, la Ighiu, în Cupa României cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. iar în Liga 3, Seria 1, duminică, 2 octombrie, este deplasare, în runda secundă, la UTA Arad.

În acest an fetele fac un dublu efort, jucând în campionatele organizate de AJF Alba, meciuri pe care le considerăm de pregătire, pentru ca mai apoi să punem în practică la nivel national. Tot în weekend echipa de fete a mai participat la Under 11, Under 14 și Interliga Națională unde a fost surpriza plăcută făcând față cu brio băieților! În momentul de față în club se regăsesc peste o sută de fete legitimate, provenite din tot județul Alba dar și din țară: Arad, Rm. Vâlcea, Sibiu sau Cluj-Napoca. Vreau să le mulțumim tuturor oamenilor ce fac parte din acest fenomen pentru că singuri nu am fi reușit să ajungem unde suntem azi”, a spus antrenorul Cătălin Costea.

Parteneri sunt FC Petrolul Ploiești, Primăria comunei Ighiu, Primăria municipiului Alba Iulia, CSM Unirea Alba Iulia, iar sponsori Star Transmission, Banca Transilvania, Cofetăria EDIS, Cora Trade Center, Mercur Grup.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

România, eșec cu Slovenia la Campionatele Europene Under 18 de la Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec cu Slovenia la Campionatele Europene Under 18 de volei feminin de la Blaj Naționala feminină de volei a României a pierdut al doilea meci la Campionatul European Under 18 care este găzduit în „Alba Blaj Arena”.De data aceasta, România a fost învinsă cu scorul de 3-1 (15-25, 25-13, 25-22, 25-16) de Slovenia, la capătul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea