Rămâi conectat

Sport

Azi, ora 17.30, CS Ocna Mureș – Metalurgistul Cugir | Un nou derby “de Alba” în turul doi al Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 17.30, în turul secund al Cupei României, competiție care se dispută într-un nou format, este un nou derby “de Alba” între CS Ocna Mureș și Metalurgistul Cugir, singurele reprezentante ale Albei rămase în cursă.

Sunt stări diametral opuse pentru cele două conjudețene după startul eșalonului terț, cu amfitrionii zdruncinați serios după corecția administrată de Corvinul, ce s-a impus cu 4-0 în orașul salin, în vreme ce “roș-albaștrii” au un moral excelent în urma victoriei din derby-ul cu Unirea Ungheni, 2-1, când au întors scorul în actul secund. Dacă pentru oaspeți va primul joc în actuala ediție a Cupei României, “Soda dragă” a mai avut parte de un duel intejudețean, 3-1 pe “Cetate” cu CSM Unirea Alba Iulia. Este și miză financiară la mijloc, FRF premiind calificarea în etapa superioară, dar mai ales oportunitatea unui duel, în 13 septembrie, cu o grupare din eșalonul superior (în turul 3 participă 29 de echipe calificate din turul secund și celelalte 19 formații din Liga 2).

Important să fim toți valizi pentru marți, să ne recuperăm pentru că avem deja probleme medicale. Pentru mine e important să mergem bine în campionat, vedem ce reușim în Cupa României”, a sous Dan Roman, care nu poate conta pe Dioșan (dispărut), Al. Coman și Al. Kiraly (înlocuiți din motive medicale în meciul cu Corvinul Hunedoara).

Vom aborda 100 la sută partida la victorie, Ne-am dori să ajungem să jucăm cu echipă din Liga 1, amintindu-ne ce nebunie a fost la Cugir când am întâlnit Poli Iași (n.a. – în 2016, în “16”-imile de finală). Tratăm jocul serios și ne dorim să ne calificăm mai departe”, a precizat Lucian Itu, antrenor ce dispune de tot lotul.

Se va derula primul duel din 2022 dintre cele două conjudețene, în sezonul trecut din eșalonul terț, în sezonul regular, fiind 1-1 la Ocna Mureș și 4-3 pentru gazde, după un meci nebun sub Drăgana.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea