Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Într-o partidă de verificare, ACSM Codlea – CSU Alba Iulia 0-0

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Aflată în cantonament centralizat la Săcele, CSU Alba Iulia, nou-promovată în eșalonul terț, a susținut un joc de verificare cu ACSM Codlea (vicecampioana Ligii 4 din Brașov).

Duelul de la Prejmer s-a încheiat cu o remiză albă iar antrenorul Mihai Manea a mizat pe două formule de echipă, câte una în fiecare repriză: Șerban – Amihăesei, Ionică, Vl. Popa, Bucurică – Frențiu, Kilyen, Al. Petresc, Vl. Domșa – Herci, Al. Bodea, respectiv Spânu – Cos. Năcreală, Al. Albu, Ad. Hăprian, D. Cunțan – Gylien, Budin, Al. Costea, M. Toma – Șulea, Costiniuc.

Următorul test va fi sâmbătă, tot la Prejmer, cu Olimpic Zărnești, o altă echipă ce a acces în Liga 3, după ce a eliminat Inter Stars Sibiu, cotată mare favorită înaintea barajului. Tot în aceeași zi, la Cugir se dispută un meci amical, Metalurgistul – CSM Unirea Alba Iulia, noutățile din cele două tabere fiind atacantul camerunez Passi (27 de ani, Dacia Unirea Brăila) – la gazde, respectiv fundașul R. Ivan (22 ani, revenit de la UTA Arad, fost la Crișul Chișineu Criș) – la albaiulieni.

De asemenea, CS Ocna Mureș va întâlni Viitorul Viișoara, astăzi, de la ora 19.00, pe terenul formației din Liga 4 Cluj.

Foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea