CRIMINAL în serie, plecat la mare pe banii primăriei. Primar: „Dacă refuzam, nu i se trezea o stare de nervozitate?”
CRIMINAL în serie, plecat la mare pe banii primăriei. Primar: „Dacă refuzam, nu i se trezea o stare de nervozitate?”
Un bărbat condamnat pentru crime în serie a mers la mare, în Eforie, pe banii primăriei şi s-a lăudat cu acest lucru pe o rețea de socializare.
Marius Csampar este unul dintre cei mai temuţi infractori din România, cu şase crime comise în trei ani. Bărbatul avea de ispășit 99 de ani de închisoare, dar în 2020 a fost eliberat condiţionat după 22 de ani de detenţie.
Bărbatul este angajat al Administraţiei Publice din Baloteşti, cea care l-a şi trimis la mare. El a mers cu un grup de localnici, printr-un program al primăriei. Astfel, cei care s-au înscris pe listă au beneficiat de o vacanță plătită din banii statului. Edilul comunei spune, însă, că nu știa că bărbatul a fost eliberat condiționat.
Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești: Dacă îi spuneam, „domnule, tu nu ai voie”, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare, „tu nu ai voie să mergi la mare”, da? Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?
Marius Csampar, condamnat pentru crime: Am fost să mă relaxez, sau eu nu am voie? Că nu înțeleg. Pentru lumea care nu știe, în afară de faptul că m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea pe care eu mi-o impun ca reabilitare și socializare. Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție.
Marius Csampar beneficiază și de bani de chirie de la primărie.
Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești: Există un spațiu închiriat pentru el. Doamnă, e asigurat de, deee… primărie.
Bărbatul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde frecvent face live-uri și postează diferite video-uri cu el. Marius Csamapar este cunoscut și pentru detaliile înfiorătoare pe care le-a oferit în faţa judecătorilor când a vorbit despre cele 6 vitime ale sale. Bărbatul a fost eliberat condiționat în urmă cu doi ani. Legea îi dă voie să se angajeze sau să urmeze anumite cursuri, însă sub supravegherea poliției. De asemenea, nu are voie să părăsească țara.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Actualitate
Lista cu Olimpiadele și concursurile internaționale recunoscute pentru echivalarea la Bacalaureat 2025, publicată de Ministerul Educației
Lista cu Olimpiadele și concursurile internaționale recunoscute pentru echivalarea la Bacalaureat 2025, publicată de Ministerul Educației Lista cu Olimpiadele și concursurile internaționale recunoscute pentru echivalarea probei scrise la examenul de Bacalaureat 2025 a fost publicată miercuri, 18 decembrie 2024, de Ministerul Educaţiei. Citește și: Cadrele didactice, studenții, foștii olimpici și cercetătorii vor fi plătiți cu […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Curier Județeanacum 3 ore
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
-
Sănătatea și naturăacum 5 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 7 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi