Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi șoferi unguri, „răsplătiți” de polițiștii din Alba cu dosare PENALE: Ce infracțiuni au comis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi șoferi unguri, „răsplătiți” de polițiștii din Alba cu dosare PENALE: Ce infracțiuni au comis

La data de 11 iulie 2022, în timp ce acționau pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu, polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, un camion cu remorcă condus de în bărbat de 49 de ani, din Ungaria.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autocamionul nu este înmatriculat în circulație.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot ieri, 11 iulie, polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, un autocamion care avea atașată o rulotă și era condus de un tânăr de 27 de ani, din Ungaria.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volanul autocamionului nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul la volanul căruia se afla precum și faptul că autovehiculul era radiat din circulație.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de UMANITATE la Alba Iulia: Șoferul unui autobuz a oprit în trafic pentru a salva un cățel care umbla dezorientat printre mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de UMANITATE la Alba Iulia: Șoferul unui autobuz a oprit în trafic pentru a salva un cățel care umbla dezorientat printre mașini Un șofer de autobuz din Alba Iulia a dat dovadă de umanitate marți, în timp ce se afla în trafic, pe linia 103, Centru- Cetate. Mihai a oprit pentru a ajuta un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea