Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| SUBIECTE BACALAUREAT 2022 la GEOGRAFIE: Ce le-a picat de rezolvat absolvenților de liceu

Ziarul Unirea

Publicat

în

SUBIECTE BACALAUREAT 2022 la GEOGRAFIE: Ce le-a picat de rezolvat absolvenților de liceu

Examenul de Bacalaureat continuă şi astăzi prin proba la alegere. În continuare, vom vorbi despre cea de Geografie, pentru elevii care şi-au ales această opţiune atunci când s-au înscris în examenul de Bacalaureat.

Subiectele care au picat în acest an vor fi disponibile în cel mai scurt timp pe Ştiri Directe, după ce Ministerul Educaţiei le va publica pe site-ul oficial, edu.ro.

Ce s-a dat la BAC la Geografie, în 2022?

Elevii şi profesorii se aşteaptă la subiecte mai prietenoase în acest an, având în vedere că şi subiectele de la simulare au fost relativ uşor de abordat. Desigur, pentru nota 10 elevii au mult de scris şi au nevoie de toată informaţia sintetizată, dar noi vorbim despre nota minimă de trecere, care se pare că s-ar lua mult mai uşor de acum.

Vedem după ce vor apărea subiectele cât de adevărat este acest zvon, însă ţinând cont de subiectele care s-au dat la simularea din primăvară şi rata de promovabilitate, ne putem aştepta la asta. Ştiri Directe va publica atât subiectele la examenul de Bacalureat, cât şi baremele de corectare, pentru ca elevii să îşi poată calcula, cu estimaţie, eventuala notă.

Acest lucru este valabil pentru toate probele de la Bacalaureat, inclusiv Fizică, Chimie, Informatică, Economie sau Logică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Baremele de corectare la probele de Matematică și Istorie au fost publicate oficial de Ministerul Educației

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Baremele de corectare la probele de Matematică și Istorie au fost publicate oficial de Ministerul Educației Ministerul Educației a publicat marți subiectele și baremele de corectare la probele de Matematică și Istorie. Baremele de corectare și subiectele au fost publicate la ora 15.00, pe subiecte.edu.ro. Barem corectare Istorie Barem corectare matematică- profil Matematică- […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea