Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș | Emoții pentru “Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș mai are nevoie de un punct în ultimele două dispute din cadrul play-out-ului Seriei a 9-a a eșalonului terț, pentru a scăpa de griji.

Ultima deplasare stagională a elevilor lui Paul Ciucă este sâmbătă, 21 mai, ora 18.00, contra Sănătății Cluj, ambele combatante având același număr de puncte, 30, și fiind vecine de clasament (gazdele pe pozița a 6-a). Ocnamureșenii traversează o perioadă dezamăgitoare, cu un singur punct și un singur gol marcat în ultimele 4 confruntări, și simt emoțiile luptei din subsol. De partea cealaltă, “virușii verzi” au alternat rezultatele surprinzătoare în această fază a stagiunii, de la 6-0 cu Unirea Alba Iulia și 1-6 cu Avântul Reghin pe teren propriu și până la victoria recentă de la Bistrița (4-2). Sănătatea a iernat pe penultima poziție, după 15 runde, având 11 puncte, dar a reușit să strângă 19 în acest an, sporindu-și considerabil șansele de salvare.

În sezonul regular, victoriile au fost împărțite, oaspeții impunându-se: 4-2 pentru CS Ocna Mureș (în 8 octombrie, primul succes extern al “alb-albaștrilor”), respectiv 3-2 pentru Sănătatea (în 12 martie, primul meci al anului). În ultimul duel, la Ocna Mureș, gazdele au făcut spectacol, un 4-0 cu goluri de poveste Al. Giurgiu și Ceaca (în 22 aprilie, data ultimului succes al formației din Alba). Probleme semnificative de efectiv pentru vizitatori, urmând să absenteze sigur D. Lupșan – suspendat și Coltor (plecat cu serviciul). Al. Giurgiu (dureri la gleznă de 3 săptămâni), Haiduc, Al. Kiraly și Pintilie se pregătesc separat, însă se speră în recuperarea, măcar parțială, a acestora.

S-au învolburat apele acum pe final. Sunt 5 echipe care pot fi pe locul 9 la terminarea campionatului. În aceste două etape avem nevoie de un punct și sper să-l obținem înainte de ultimul joc (n.a. – acasă cu Sticla Turda). Nu știu cum vom suplini absențele sigure și sper să mai recuperăm din accidentați pentru a putea alinia o formulă competitivă”, a transmis Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea