Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a: CSU Alba Iulia a trecut examenul din „Mica Romă”! Hidromecanica Șugag a câștigat derby-ul cu Energia Săsciori!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meciuri „tari” în etapa a 26-a a Ligii a 4-a, cu derby-ul formațiilor de pe podium în „Mica Romă” și duelul orgoliilor combatantelor de pe Valea Sebeșului, la Șugag.

În „Mica Romă”, liderul a trecut examenul dificil, impunăndu-se cu scorul de 1-0 (1-0). Golul lui Circov (5), din lovitură liberă,  a fost decisiv, producând prima înfrângere a blăjenilor în retur. Și asta în condițiile în care trupa lui Manea a evoluat în inferioritate numerică din minutul 17, când a fost eliminat Năcreală.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La Șugag, Hidromecanica a învins în duelul orgoliilor pe Energia Săsciori.  Scorul a fost 2-0 (1-0), goluri marcate de portarul M. Morariu (21, penalty) și Diaconu (51). În minutul 89, M. Barb, de la gazde, a văzut roșu

La Galtiu, Viitorul Sântimbru a învins pe Voința Stremț,  scor 4-1 (1-1), reușite semnate de Sașa (25), Olălău (55), Biro (75, 81), respectiv Epure (8) , ce a deschis scorul. Trupa din Galtiu a urcat pe treapta a treia a podiumului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea