Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ministrul Energiei acuză Mol pentru isteria creată cu creșterea prețurilor carburanților: „Nu există că un lanț de benzinării să ducă la o scumpire în lanț”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ministrul Energiei acuză Mol pentru isteria creată cu creșterea prețurilor carburanților: „Nu există că un lanț de benzinării să ducă la o scumpire în lanț”

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat miercuri seara, în cadrul unui interviu la Antena3, faptul că isteria a fost creată de către lanțul de benzinării Mol care a crescut prețurile din cauza plafonării prețului în Ungaria și lipsei de aprovizionare.

„Lanțul Mol a scumpit în această seară la 9 lei. Are probleme cu aprovizionarea din Ungaria. Acesta este motivul. Avem un conflict la frontieră, iar un mesaj de la benzinăria din Beiuș mi se pare că face parte dintr-un război hibrid.

Nu există că un lanț de benzinării să ducă la o scumpire în lanț. Nu vorbim de o explozie a prețului.

Există organe, Antifraudă, ANAF, ANPC care pot vedea care sunt motivele care au stat la majorarea prețului. Nu este normal ce s-a întâmplat”, a spus Virgil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea