Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ministrul Energiei acuză Mol pentru isteria creată cu creșterea prețurilor carburanților: „Nu există că un lanț de benzinării să ducă la o scumpire în lanț”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ministrul Energiei acuză Mol pentru isteria creată cu creșterea prețurilor carburanților: „Nu există că un lanț de benzinării să ducă la o scumpire în lanț”

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat miercuri seara, în cadrul unui interviu la Antena3, faptul că isteria a fost creată de către lanțul de benzinării Mol care a crescut prețurile din cauza plafonării prețului în Ungaria și lipsei de aprovizionare.

„Lanțul Mol a scumpit în această seară la 9 lei. Are probleme cu aprovizionarea din Ungaria. Acesta este motivul. Avem un conflict la frontieră, iar un mesaj de la benzinăria din Beiuș mi se pare că face parte dintr-un război hibrid.

Nu există că un lanț de benzinării să ducă la o scumpire în lanț. Nu vorbim de o explozie a prețului.

Există organe, Antifraudă, ANAF, ANPC care pot vedea care sunt motivele care au stat la majorarea prețului. Nu este normal ce s-a întâmplat”, a spus Virgil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea