Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Blindatele rusești TRAG în mașinile conduse de civilii care fug de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Blindatele rusești TRAG în mașinile conduse de civilii care fug de război

Imagini terifiante vin din Ucraina și arată campania pornită de trupele rusești împotriva civililor.

Fără nicio provocare, un vehicul blindat rusesc trage în plin într-o mașină care era condusă de civili ucraineni.

Kievul și Moscova au confirmat că o întâlnire între ministrul de externe ucrainean Dmitri Kuleba și omologul său rus Serghei Lavrov va avea loc joi în marja unui forum diplomatic din Antalya, în Turcia. Moscova se așteaptă ca întâlnirea să aibă loc într-adevăr, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, miercuri, la postul de radio Sputnik.

„Credem că, din moment ce Ucraina a confirmat-o, întâlnirea va avea într-adevăr loc, mai ales pentru că a fost inițiată de Turcia, gazda evenimentului în marja căruia se așteaptă să aibă loc întâlnirea”, a subliniat ea.

Zakharova a subliniat că Rusia se pregătește pentru discuții, dar nu este nevoie ca lucrurile să fie grăbite. Ea a adăugat că zborul lui Lavrov către Antalya era programat pentru miercuri.

Lavrov și Kuleba sunt așteptați să se întâlnească în marja unui forum diplomatic la Antalya pe 10 martie, la întâlnire fiind implicat și ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu.

Pe 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat o operațiune militară specială, bazată pe o solicitare a șefilor republicilor Donbass. În ciuda operațiunilor extinde pe întreg teritoriul Ucrainei, liderul rus susține că Moscova nu are planuri de a ocupa teritoriile ucrainene, iar scopul era „demilitarizarea și denazizarea” țării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea