Rămâi conectat

Actualitate

MAE rus ia peste picior Europa și SUA: Sancțiunile reprezintă un semn al „neputinţei” occidentalilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MAE rus ia peste picior Europa și SUA: Sancțiunile reprezintă un semn al „neputinţei” occidentalilor

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe Rus a declarat, că adoptarea sancţiunilor împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin şi a ministrului său de externe Serghei Lavrov reprezintă un semn al „neputinţei” occidentalilor.

„Sancţiunile împotriva preşedintelui şi ministrului de externe al ţării sunt un exemplu şi o demonstraţie a neputinţei absolute a propriei voastre politici externe”, a declarat Maria Zaharova pentru televiziunea rusă.

Statele Unite, ca şi Marea Britanie şi Uniunea Europeană, îi vor sancţiona pe preşedintele rus Vladimir Putin şi pe ministrul său de externe Serghei Lavrov, a anunţat vineri purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, fără a oferi detalii. O interdicţie de călătorie în Statele Unite va face „parte” din sancţiunile americanilor împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin şi a ministrului său de externe Serghei Lavrov

„Este un element obişnuit” al sancţiunilor împotriva personalităţilor străine, a adăugat ea, repetând în acelaşi timp că detaliile acestor sancţiuni istorice împotriva preşedintelui rus vor fi dezvăluite ulterior, informează Le Figaro.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18 iunie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 32 și 35 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 iunie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 32 și 35 de grade Meteorologii ANM au emis luni, 17 iunie 2024, o atenționare cod galben de caniculă și disconfort termic, valabilă pentru ziua de marți, 18 iunie, în Alba și alte zone din țară. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea