Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

MAE rus ia peste picior Europa și SUA: Sancțiunile reprezintă un semn al „neputinţei” occidentalilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

MAE rus ia peste picior Europa și SUA: Sancțiunile reprezintă un semn al „neputinţei” occidentalilor

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe Rus a declarat, că adoptarea sancţiunilor împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin şi a ministrului său de externe Serghei Lavrov reprezintă un semn al „neputinţei” occidentalilor.

„Sancţiunile împotriva preşedintelui şi ministrului de externe al ţării sunt un exemplu şi o demonstraţie a neputinţei absolute a propriei voastre politici externe”, a declarat Maria Zaharova pentru televiziunea rusă.

Statele Unite, ca şi Marea Britanie şi Uniunea Europeană, îi vor sancţiona pe preşedintele rus Vladimir Putin şi pe ministrul său de externe Serghei Lavrov, a anunţat vineri purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, fără a oferi detalii. O interdicţie de călătorie în Statele Unite va face „parte” din sancţiunile americanilor împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin şi a ministrului său de externe Serghei Lavrov

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

„Este un element obişnuit” al sancţiunilor împotriva personalităţilor străine, a adăugat ea, repetând în acelaşi timp că detaliile acestor sancţiuni istorice împotriva preşedintelui rus vor fi dezvăluite ulterior, informează Le Figaro.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Care pensionari vor beneficia de cele mai mari creșteri de la 1 septembrie. Ce spune șeful Casei de Pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Care pensionari vor beneficia de cele mai mari creșteri de la 1 septembrie. Ce spune șeful Casei de Pensii Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a explicat că, începând cu 1 septembrie 2024, pensionarii care au cotizat peste 40 de ani, dar în prezent au pensia minimă, vor avea parte de creșteri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea