Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

AVERTIZARE METEO: COD GALBEN și PORTOCALIU de VISCOL și intensificări ale vântului în județul Alba, până vineri seara

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
AVERTIZARE METEO: COD GALBEN și PORTOCALIU de VISCOL și intensificări ale vântului în județul Alba, până vineri seara

Meteorologii au emis joi dimineața o avertizare Cod galben și portocaliu de viscol și ninsori, valabilă pentru județul Alba, până vineri seara.

Cod Galben

În intervalul 17 februarie, ora 10:30 – 18 februarie, ora 02, vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70…80 km/h în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, iar seara și noaptea și în restul zonei montane. La altitudini mari, rafalele vor depăși 100 km/h, temporar va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută.

În nord-vestul țării vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 55…65 km/h și izolat 70 km/h.

Notă: intensificări ale vântului vor fi temporar și în centrul, nord-estul și sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h.

În intervalul 18 februarie, ora 02 – 18 februarie, ora 20 în Carpații Meridionali și Orientali vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 70…80 km/h, iar la altitudini mari în special în Carpații Meridionali și de Curbură, vântul va sufla tare, temporar va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută.

Notă: intensificări ale vântului vor fi local și în sudul, estul și centrul țării, cu viteze de 45…55 km/h, iar pe arii restrânse de peste 60 km/h.

Cod Portocaliu

În intervalul 17 februarie, ora 12 – 17 februarie, ora 23, la altitudini de peste 1700 m, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…120 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitatea foarte redusă.

În intervalul 18 februarie, ora 02 – 18 februarie, ora 11, la altitudini de peste 1700 m în Carpații Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100…120 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Lae Dreghici, spectacol GRANDIOS în semifinalele ”Românii au talent”. Celebrul cascador, adrenalină și momente spectaculoase, în stilul care l-a consacrat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, spectacol GRANDIOS în semifinalele ”Românii au talent”. Celebrul cascador, adrenalină și momente spectaculoase, în stilul care l-a consacrat Lae Dreghici a oferit vineri seara întregii țări un nou spectacol GRANDIOS, în stilul care l-a consacrat, cu multă adrenalină și momente spectaculoase, în semifinalele ”Românii au talent”.  Lae Dreghici, cascadorul fenomen din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea