Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Urmașa lui Iohannis la primăria Sibiului, a ajuns în spital, cu COVID-19: Aceasta este vaccinată cu schema completă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Urmașa lui Iohannis la primăria Sibiului, a ajuns în spital, cu COVID-19: Aceasta este vaccinată cu schema completă

Astrid Fodor, primarul Sibiului a fost confirmată cu Covid-19, după ce și prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, a anunțat că are, pentru a doua oară, coronavirus. Multiplu vaccinată, Astrid Fodor s-a infectat și a ajuns la spital, fiind internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Fodor a fost internată marți dimineață în secția Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale suplimentare, scrie presa locală. Sursele citate susțin că și secretara primarului se află în izolare.

Corina Bokor, viceprimarul Sibiului, a declarat că a preluat atribuțiile lui Fodor. „Am preluat prerogativele și am delegare pe ziua de astăzi (n.red.: marți). Nu este nimic urgent, doar ceea ce se afla pe agenda de astăzi”, a declarat, pentru jurnaliștii citați, Bokor.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mâncarea considerată junk-food ar putea să dispară din apropierea școlilor și grădinițelor: Ce prevede proiectul legislativ propus de Ministerul Sănătății

Bogdan Ilea

Publicat

în

Mâncarea considerată junk-food ar putea să dispară din apropierea școlilor și grădinițelor: Ce prevede proiectul legislativ propus de Ministerul Sănătății Ministerul Sănătății a propus un proiect legislativ care interzice comercializarea junk food-ului. Dacă va fi adoptat, vânzarea de pizza, chipsuri și sucuri va fi ilegală la o distanță mai mică de 500 de metri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea