Rămâi conectat

Actualitate

Cea mai scăzută temperatură din țară, -20 de grade la Dumbrăveni și zăpadă de peste 2 metri la Bâlea Lac. Anunțul meteorologilor.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cea mai scăzută temperatură din țară, -20 de grade la Dumbrăveni și zăpadă de peste 2 metri la Bâlea Lac. Anunțul meteorologilor.

Luni dimineața, 24 ianuarie, cea mai scăzută temperatură la nivel național a fost înregistrată în orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, unde au fost înregistrate minus 20 de grade Celsius, iar cel mai mare strat de zăpadă este la Bâlea Lac, în munții Făgăraș, cu o înălțime de peste 2,2 metri, anunță meteorologul Adrian Pașol de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud.

„La ora 6,30, cel mai rece din ţară era la Dumbrăveni, minus 20 de grade. Cel mai mare strat de zăpadă din ţară, la Bâlea Lac, 223 cm”, a explicat meteorologul Adrian Paşol.

La Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraş, este risc mare de producere de avalanşe, de gradul patru pe o scară de la unu la cinci.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea